Свържете се с Вашия свят

Qashqai е Вашият технологичен партньор. Ще бъдете изумени от това, което можете да направите със силата на гласа си или само с едно докосване.

Вила, дама, Nissan QQ и връзка с тел.

[1] Не трябва да разчитате само на функциите за удобство на водача. Някои функции може да не работят при всички условия и обстоятелства. Прилагат се ограничение на скоростта и други ограничения. За правила и условия, свързани с технологиите на Nissan, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan или посетете www.nissan.bg

Свързването на мобилен телефон за използване на NissanConnect трябва да се извършва само когато автомобилът е паркиран безопасно. Използването на системата винаги трябва да бъде в съответствие с правилата за движение. Шофьорите трябва да използват системата само когато е безопасно. Потребителите трябва да са наясно, че технологията за свободни ръце може да отклони вниманието от пътя, което би могло да повлияе на контрола върху превозното средство.

Използването на „Wi-Fi в автомобила“ е възможно чрез интегрирана безжична интернет връзка. Пакетите данни се получават чрез нашия роуминг партньор [Orange или свързан местен доставчик] и в съответствие с техните условия. „WiFi в автомобила" се предлага срещу допълнително заплащане при абонамент. За допълнителна информация, моля, посетете www.nissan.xx или се свържете с местния дилър на Nissan.

Функции, налични в зависимост от версията, стандартно или само като опция (срещу допълнително заплащане)

Проследяването на откраднати превозни средства се предлага срещу допълнително заплащане при абонамент. За допълнителна информация, моля, посетете www.nissan.xx или се свържете с местния дилър на Nissan. Предлага се само за Великобритания, Франция, Германия, Испания и Италия

Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.

Показаните изображения и описания са с илюстративна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства извън България и не изобразяват конкретен модел, клас или оферта. Показаните функции може да не са налични, да не се предлагат стандартно или да се предлагат само допълнително (срещу допълнително заплащане).