the all-wheel drive experience, reinvented

e-4ORCE : преоткрийте изживяването от задвижването на четирите колела

e-4ORCE : преоткрийте изживяването от задвижването на четирите колела

e-4ORCE : преоткрийте изживяването от задвижването на четирите колела

Автомобилът е концептуален. Не се предлага за продажба.

Precision. Balance. Power

Прецизност. Баланс. Мощ.

Повече контрол по време на пътуването. Новата технология за задвижване на 4-те колела e-4ORCE ви помага да се справите с всякакви предизвикателства на пътя.

 

Как функционира e-4ORCE?

 

 

Как функционира e-4ORCE?

 

 

Как функционира e-4ORCE?

 

Dual-motor power

Силата на два електромотора

С два електромотора - по един на всяка ос - рапределението на тежестта е почти перфектно. Това повишава изкючително много стабилността на автомобила. И двата мотора, работейки в синхрон, поддържат регенеративното спиране за още по-плавно шофиране. 

Four wheels work independently

Четири колела, които работят независимо

Системата e-4ORCE контролира въртящия момент и спирачките на всяко колело поотделно, като дава приоритет на тези, с най-добро сцепление. По този начин се осигурява както достатъчно ускорение, така и стабилност в завоите.

Adapts to all conditions

Висока адаптивност към всякакви пътни условия

Системата e-4ORCE реагира до 10 000 пъти в секунда, като постоянно се адаптира към променящите се условия и трудни терени, за да ви помогне да се чувствате максимално уверени зад волана.

 

Къде e-4ORCE наистина помага?

 

 

Къде e-4ORCE наистина помага?

 

 

Къде e-4ORCE наистина помага?

 

On hairpin mountain roads

На повечето планински пътища

Изкачвайте се с увереност. Благодарение на Интелигентната система за контрол на въртящия момент, въртите волана без усилие, докато автомобилът остава здраво стъпил на пътя. 

In all conditions

Адаптивни към всякакви условия

Времето се променя неочаквано, но вие запазвате хладнокръвие. С помощта на на e-4ORCE можете да се адаптирате към предизвикателни условия на шофиране с готови режими както за сняг, така и за офроуд

 

For your everyday drive

За вашите ежедневни пътувания

Докато шофирате в кръгово движение -  поддържате стабилно центъра на лентата за движение. Преминавате през трафика по магистралата, ускорявайки с лекота. При натискане на спирачките, спирате плавно, без накланяне на предницата автомобила.

 

Най-добрата демонстрация на възможностите на e-4ORCE

 

Най-добрата демонстрация на възможностите на e-4ORCE

 

Най-добрата демонстрация на възможностите на e-4ORCE

Концептуален Nissan X-Trail за планиско спасяване

Когато условията станат екстремни, имате нужда от изключителен контрол и управление. Ето защо създадохме концепцията Nissan X-Trail Mountain Rescue, оборудвана с технологията за задвижване на всички колела - e-4ORCE. Това е уникален спасителен автомобил, който е готов да се изправи и пред най-предизвикателните условия.

 

Модели, оборудвани с e-4ORCE

 

Модели, оборудвани с e-4ORCE

 

Модели, оборудвани с e-4ORCE

New Nissan X-Trail

Новият X-Trail

Електрифицираният 5/7 местен SUV, създаден за семейни приключения

Приятното пращене на листа и съчки под колелата звучат като началото на ново семейно приключение. С 5/7 местния Nissan X-Trail, то е възможно и за по-големи семейства.

 Заявете тестово шофиране

New Nissan Ariya

Nissan ARIYA

100% електрически с e-4ORCE система за задвижване на всички колела

Между безупречния дизайн, липсата на шум и плавното шофиране започвате да осъзнавате, че най-малките детайли за Nissan ARIYA са тези, които говорят много.

 Заявете тестово шофиране

[1] Off-road mode е наличен за X-Trail модели.Не трябва да разчитате само на функциите, осигуряващи удобство на водача. Някои функции може да не работят при всички условия и обстоятелства. Има скоростни и други ограничения. За общите условия, уреждащи технологиите на Nissan, свържете се с местния дилър на Nissan или посетете nissan.bg. Водачът носи цялата отговорност да бъде нащрек, да шофира безопасно, да спазва ограниченията на скоростта, да кара с безопасна скорост, съобразена с пътната обстановка, и да запазва постоянен контрол върху автомобила.Показаните изображения и описания са с ориентировъчна цел. В някои случаи автомобилите на снимките имат технически характеристики, които не се предлагат в Обединеното кралство и не представляват конкретен модел, клас или оферта. Наличните функции зависят от версията и се предлагат стандартно или само като екстра (срещу допълнително заплащане).