Автомобил от птичи поглед движещ се по пътя

АВТОМОБИЛИ NISSAN E-POWER

Мощна комбинация.

Мощна комбинация.

Мощна комбинация.

Електрическо шофиране, уникално за Nissan без зареждане в електрическата мрежа

Електрическо шофиране, уникално за Nissan без зареждане в електрическата мрежа

A plug-free electric driving experience unique to Nissan.

Жена се усмихва уверено на шофьорската седалка.

e-POWER, мощна комбинация

Уникалната технология на Nissan e-POWER съчетава бензинов двигател, който зарежда батерията и електрически мотор, който върти колелата. Подобно на електрически автомобил, намалява емисиите и експлоатационните разходи, но тъй като не е необходимо да го включвате в електрическата мрежа, няма промяна в навиците Ви за шофиране. В допълнение към двигателя с вътрешно горене, e-POWER използва и регенеративно спиране, за да поддържа батерията заредена.

Как работи всичко?

Как работи всичко?

How does it all work?

Fuelled by petrol driven by electric

Захранван от бензин, задвижван от електричество

Усетете ново изживяване при шофиране, без да променяте навиците си. Продължавайте да използвате гориво, но се наслаждавайте на усещането от електрическа мобилност веднага щом стартирате автомобила.

Recharges on the go

Презарежда се в движение

Не е необходимо да включвате в мрежата автомобил с технология e-POWER. Бензиновият двигател произвежда енергия, която зарежда батерията, когато автомобилът се нуждае от нея. Именно батерията захранва електрическия мотор, който върти колелата.

Recycles energy from braking

Регенерира енергията от спиране

Триенето, причинено от спиране, произвежда енергия, а e-POWER не я оставя да се загуби. Регенеративната спирачна система преобразува енергията и я подава обратно към акумулатора, подобрявайки горивната ефективност.

e-POWER: най-доброто от електрическото шофиране

e-POWER: най-доброто от електрическото шофиране

e-POWER: the best bits of electric driving

Жена, която шофира.

Тихо и релаксиращо

Електрическият мотор работи безшумно и в комбинация с бензиновия двигател генерира минимални емисии, така че шофирането на e-POWER е спокойно и приятно изживяване.

Agile to drive

Пъргав за шофиране

С колелата, задвижвани от електрически мотор, ще получите същия мигновен въртящ момент и плавно ускорение, какъвто обичат собствениците на електрически превозни средства. E-Pedal е готов за Вас, когато сте в настроение за забавно и спортно шофиране.

Softer with environment

Щадящ околната среда

Шофирайте по-екологично благодарение на технологията e-POWER. С намалени емисии на CO2 и твърди частици, той има по-малък отпечатък върху околната среда в сравнение с конвенционалните превозни средства, работещи на бензин.

Изпитайте тръпката с e-POWER

Изпитайте тръпката с e-POWER

Experience the e-POWER thrill

The great New Qashqai

QASHQAI

Най-доброто определение за градския кросоувър. Предлага се с e-POWER.

Открийте QASHQAI

Ползите да притежавате e-POWER

Ползите да притежавате e-POWER

The benefits of owning an e-POWER

No worries about range

Без притеснения за пробега

e-POWER прескача първоначалните препятствия, които някои шофьори имат при електрическите превозни средства. Тъй като батерията се поддържа заредена от бензиновия двигател, можете да започнете дълги пътувания, без да се притеснявате,че ще загубите заряда си. Просто напълнете резервоара и продължете пътя си.

Bank notes

По-малко зареждания, по-ниски експлоатационни разходи

С e-POWER можете да стигнете много по-далеч при пълен резервоар, защото бензиновият двигател се използва само за зареждане на по-ефективната електрическа батерия. Батерията също така частично се зарежда с енергия, произведена при спиране, което означава много по-малко посещения на бензиностанция и много повече спестявания в дългосрочен план.

Relaxing way to drive

По-релаксиращ начин за шофиране

С едно натискане на превключвателя можете да активирате e-Pedal: един педал за ускоряване и спиране. e-Pedal премахва необходимостта от използване на два педала при движение в трафик с често спиране и потегляне или при шофиране по наклон нагоре. Комбинирайте това с безшумния двигател и ще се почувствате спокойни зад волана, че всичко е под Ваш контрол.

Открийте всички наши електрифицирани задвижвания

Открийте всички наши електрифицирани задвижвания

Discover all our electrified powertrains

Car from a bird's-eye view, driving a scenic route.

Images and descriptions shown are for guidancПоказаните изображения и описания са с цел ориентиране. В някои случаи снимките са на превозни средства със спецификация извън България и не представляват конкретен модел, клас или оферта. Показаните функции може да не са налични или да не са базово налични или да са само като опция. (срещу допълнително заплащане).

E-Power ще се предлага от пролетта на 2022 г.

За да използвате услугите на NissanConnect, имате нужда от потребителски акаунт. Трябва да се регистрирате и да влезете в NissanConnect с Вашето потребителско име и парола. За да използвате безплатното приложение Nissan Connect, Ви е необходим смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за пренос на данни със съществуващ или отделен договор за мобилен телефон между Вас и Вашия мобилен оператор. Всички услуги са предмет на покритие на мобилната мрежа. Свързването на мобилен телефон за използване на Nissan Connect трябва да се извършва само ако автомобилът е паркиран безопасно. Използването на системата винаги трябва да бъде в съответствие с правилата за движение. Шофьорите трябва да използват системата само когато е безопасно. Потребителите трябва да са наясно с възможността технологията за свободни ръце да отклони вниманието им от пътя, което би могло да повлияе на управлението на превозното средство.