Автомобил от птичи поглед, движещ се по мост.

МЕКА ХИБРИДНА МОЩНОСТ

Оптимизиране на ефективността.

Оптимизиране на ефективността.

Оптимизиране на ефективността.

Усъвършенствана технология на двигателя, която осигурява висока ефективност без промяна в начина на шофиране.

Усъвършенствана технология на двигателя, която осигурява висока ефективност без промяна в начина на шофиране.

Advanced engine technology that delivers high efficiency with no change to the way you drive.

Баща поставя детето си в колата, докато майката гледа.

Мека хибридна МОЩНОСТ, оптимизираща ефективността

Меките хибриди използват бензинов двигател за ЗАДВИЖВАНЕ на колелата и литиева батерия, осигуряваща подпомагане. Технологията Stop-Start увеличава ефективността чрез изключване на двигателя, когато автомобилът се движи по инерция, или при повдигане на крака от педала при скорост под 18 км/ч при автоматична скоростна кутия, намалявайки емисиите и експлоатационните разходи.

Как работи?

Как работи?

How does it all work?

A petrol engine and electric battery powering the motor.

Зарежда по време на шофиране

Мощността на технологията мек хибрид предлага цялостно подобрение на ефективността благодарение на интелигентната система за регенерация. Докато колата е в движение и забавя, кинетичната енергия се улавя и използва за презареждане на батерията.

Engine takes a break

Позволява на двигателя да си вземе почивка

При регенеративно спиране енергията, която обикновено износва спирачните накладки, се оползотворява. Докато работи на празен ход или по инерция, батерията поема захранването на електрическото оборудване на автомобила, така че двигателят да може да се изключва по-често, подобрявайки Вашата горивна ефективност.

Makes acceleration easier

Улеснява ускорението

Енергията, съхранявана в батерията осигурява допълнителен тласък по време на ускорение, създавайки по-динамично изживяване и допълнително облекчава натоварването върху двигателя.

Хибридна мощност

Хибридна мощност

The not-so-Mild Hybrid POWER

Новият Nissan Qashqai

QASHQAI

Най-доброто определение за градски кросоувър. Предлага се с технология мек хибрид.

Открийте QASHQAI

Ползите да притежавате мек хибриден автомобил

Ползите да притежавате мек хибриден автомобил

The benefits of owning a Mild hybrid

Daily routine

Без промяна в ежедневието Ви

Мекият хибрид оказва влияние върху начина, по който шофирате. Той е по-отзивчив, по-ефективен и по-удобен в градския трафик. Не е нужно да се притеснявате за пробега или зареждането. Просто напълнете гориво и продължете както обикновено.

Economical to run

Икономични за поддръжка

Меките хибриди извличат ефективност, като използват кинетична енергия, генерирана по време на шофиране и спиране, за да заредят батерията. С допълнителното електрическо усилено ускорение и технологията Start-Stop за изключване на двигателя, когато автомобилът се движи по инерция или при повдигане на крака от педала при скорост под 18 км/ч на автоматична скоростна кутия, със сигурност ще усетите икономията на гориво.

Lower emissions

Висока ефективност, по-ниски емисии

Подпомагането от батерията означава, че двигателя не се натоварва толкова, за да осигури ускорение при движение по нагорнище. Също така двигателя се изключва, когато не се използва, което допринася за по-спокойно шофиране, намален разход на гориво и намалени емисии.

Открийте всички наши електрифицирани задвижвания

Открийте всички наши електрифицирани задвижвания

Discover all our electrified powertrains

Car from a bird's-eye view, driving a scenic route.

Показаните изображения и описания са с ориентировъчна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства извън България и не изобразяват конкретен модел, клас или оферта. Показаните функции може да не са налични, да не се предлагат стандартно или да се предлагат само като опция. (срещу допълнително заплащане).

За да използвате услугите на NissanConnect, имате нужда от потребителски акаунт. Трябва да се регистрирате и да влезете в NissanConnect с Вашето потребителско име и парола. За да използвате безплатното приложение Nissan Connect, Ви е необходим смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за пренос на данни със съществуващ или отделен договор за мобилен телефон между Вас и Вашия мобилен оператор. Всички услуги са предмет на покритие на мобилната мрежа.

Свързването на мобилен телефон за използване на Nissan Connect трябва да се извършва само когато автомобилът е паркиран безопасно. Използването на системата винаги трябва да бъде в съответствие с правилата за движение. Шофьорите трябва да използват системата само когато е безопасно. Потребителите трябва да са наясно с възможността технологията за свободни ръце да отклони вниманието им от пътя, което би могло да повлияе на управлението на превозното средство.