Електрифицираният семеен кросоувър

NISSAN X-TRAIL e-POWER. Готов за още повече семейни приключения

научете повече

Nissan X-Trail Interior profile vue

Итериор

В електрифицираният 5/7 местен кросоувър има място за всеки и всичко

С възможност за до 7 пътуващи, винаги свързани, благодарение на USB портовете, разположени отпред и при пътниците на задния ред. Багажникът предлага 16 конфигурации за подредба, за максимално удобство във всяка ситуация

екстериор

Дизайн, създаден за приключния

Трудно ще останете незабелязани с елегантните LED дневни светлини и внушителните предни вентилационни отвори. Nissan X-Trail изглежда толкова модерен, колкото и технологиите, вложени в него. Бъдете приключенски настроени! Бъдете готови!

Nissan X-Trail - e-POWER - driving shot

задвижване

e-POWER. Уникално електрифицирано преживяване, без необходимост от зареждане в електрическата мрежа.

Nissan e-POWER е уникално, електрифицирано решение, състоящо се от икономичен, бензинов двигател, чиято основна функция е зареждане на батерия. В резултат получавате усещането за плавно и тихо шофиране характерно за електромобилите, без да е необходимо да зареждате в електрическата мрежа. Технологията се предлага и със задвижване e-4ORCE AWD, което осигурява още повече мощност и стабилност при управлението. И двете версии ви позволяват да се насладите на шофирането като при електрически автомобил.

Безопастност и системи, подпомагащи водача

Високи технологии в помощ на водача

Представете си, че при всяко пътуване имате помощник-водач. Такъв, който ви сигнализира при опасност, помага ви при паркиране, държи ви в центъра на лентата на движение и много други. Запознайте се отблизо с всички технологии, предлагани от Nissan (1).

1/2 МОДЕРНИ И ФУНКЦИОНАЛНИ ДИГИТАЛНИ ЕКРАНИ

В новият X-Trail разполагате с 12,3” изцяло дигитален кокпит, 12,3” дисплей на навигационната система NissanConnect (2) и 10,8” Head-Up дисплей (3).

Nissan X-Trail HUD interior vue

1/2 PROPILOT - НА ПРАВ ПЪТ

ProPILOT (4) е свързан с навигационната система като ви позволява да адаптирате шофирането си към предстоящите особености на маршрута.

Nissan X-trail Propilot driving shot

1/2 ИНТЕЛИГЕНТНА СИСТЕМА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ ОКОЛО АВТОМОБИЛА

Паркирайте по-лесно с 360 градусов обзор на района около автомобила ви, на разделен екран в близък план отпред, отзад и от страната на бордюра и предупреждения за движещи се обекти в близост (1).

Nissan X-Trail AVM

Свързаност

Свържете се лесно със света около вас

Големият 12.3" дисплей, с висока разделителна способност, на X-Trail и приложението NissanConnect Services (5) ви помагат лесно да достъпите любимите си приложения, плейлисти, да зададете желаната дестинация и много други.

1/2 Информация от навигационната система

12.3" HD сензорен екран е вашият портал към NissanConnect - намерете лесно желаната дестинация, информация за трафика в реално време, актуализирани пътни карти и други (5).

Nissan X-Trail

Nissan X-TRAIL нива на оборудване - Намерете перфектният семеен SUV

Разгледайте подробно нивата на оборудване и изберете вашето.

1/2

Nissan X-Trail - PAckshot Tekna -

Вижте най-подходящата за вас версия

Кликнете тук, за да сравните различните нива на оборудване и да изберете най-подходящото за Вас.

1/2

Nissan X-Trail - LIFE STYLE

[1] Не трябва да разчитате единствено на функциите за удобство на водача. Някои функции може да не работят при всякакви условия и обстоятелства. Прилагат се ограничения на скоростта и други. За правила и условия, свързани с технологиите на Nissan, моля, свържете се с вашия дилър на Nissan  

[2] * 12,3-инчов HD сензорен екран се предлага само за нива N-Connecta и Tekna.

[3] Head-up Display е удобна функция, която показва ключова информация на предното стъкло, така че да можете да ги виждате, като същевременно поддържате цялото си внимание на пътя.

[4] ProPILOT Assist се предлага за ограничена гама превозни средства. ProPILOT Assist е усъвършенствана технология за подпомагане на водача, но не може да предотврати сблъсъци. ProPILOT Assist е предназначен само за магистрали (пътища, разделени от мантинели). Отговорност на водача е да остане нащрек, да шофира безопасно, да прилага ограничения на скоростта и безопасна скорост въз основа на пътните условия и да поддържа контрол над превозното средство по всяко време.

[5] За да използвате услугите на NissanConnect, имате нужда от потребителски профил в услугите на NissanConnect и трябва да се регистрирате и влезете в приложението за услуги на NissanConnect с вашето потребителско име и парола. За да използвате безплатното приложение NissanConnect Services, имате нужда от смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделен договор за мобилен телефон между вас и вашия доставчик на мобилни услуги. Всички услуги са в зависимост от покритието на мобилната мрежа.

Показаните изображения и описания са с ориентировъчна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства, които не са спецификации за България и не представляват конкретен модел, клас или оферта. Показаните функции може да не са налични като стандартно оборудване, а само като опция срещу допълнително заплащане