Доказаният кросоувър

Nissan Qashqai e-POWER

Scroll to explore

дизайн

Супер еволюция

През 2007 г. Nissan Qashqai създаде кросоувъра - комбинация от компактен хечбек и практичен SUV. Запознайте се с изцяло новия Qashqai. С динамично излъчване, ярки LED светлини и масивни 20-инчови, алуминиеви джанти съчетани с компактна аеродинамичнa каросерия, Qashqai отново задава стандарти.

Nissan QQ Rear Passenger space

ИНТЕРИОРНО И ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО

Дори практичността му е съблазнителна

Отпуснете се в кожения салон Nappa [*] и масажиращите седалки на водача и пътника до него. Насладете се на още по-широко товарно пространство с различни адаптивни комбинации. Когато видите колко просторен е интериорът - просто ще Ви се стори неустоим.

Nissan QQ Driving shot Transparent engine

Задвижване

С NISSAN e-POWER получавате уникално изживяване – усещане за шофиране на електрически автомобил, без да се притеснявате за автономията

Насладете се на тръпката от електрическо шофиране. Nissan e-POWER е уникална технология, осигуряваща по-реактивно, тихо и ефективно градско шофиране. С батерия, която се зарежда от бензинов двигател, автомобилът няма нужда да се включва в електрическата мрежа. <br> <br> Qashqai се предлага и със задвижващ агрегат с мека хибридна технология – усъвършенстван бензинов двигател, подпомаган от реактивна електрическа мощност. Има версии със задвижване на 2 и 4 колела (1).

ВЕРСИИ И СПЕЦИФИКАЦИИ

Изцяло нови нива на оборудване на Qashqai

Nissan Qashqai е хибриден кросоувър с модерни технологии, размери и дизайн. Разгледайте отблизо версиите му и изберете подходящото за Вас ниво на оборудване.

1/2 Qashqai Visia

Разширени функции за безопасност, 7" TFT екран на борд компютъра, LED къси и дълги светлини, избор на режими на шофиране, интелигентен круиз контрол, помощ при потегляне по наклон. Версията, от която ще останете доволни.

Новият Nissan QQ Visia 3/4 отпред

1/2 Qashqai Acenta

I-key, 8" A-IVI дисплей, камера за паркиране на заден ход и двоен автоматичен климатик са само някои от отличните функции, които получавате. Версията, която Ви дава повече.

Новият Nissan QQ Acenta 3/4 отпред

1/2 Qashqai N-Connecta

12.3" дигитално табло, Навигационна система NissanConnect с 9" дисплей със свързани услуги, система за 360 градусово наблюдение около автомобила Around view monitor и други. Версията, която Ви дава пълна увереност.

Новият Nissan QQ NConnecta 3/4 отпред

1/2 Qashqai Tekna

ProPILOT Assist с Navi-LINK, Head up дисплей, безконтактно отваряне на багажника, адаптивни дълги светлини, както и пълна свързаност, включително безжично зарядно устройство за смартфон. Версията, която комбинира най-добрия комфорт и технологии за шофиране.

Новият Nissan QQ Tekna 3/4 отпред

1/2 Qashqai Tekna+

Седалки с функция за масаж за шофьора и пътния до него, 20" алуминиеви джанти и двуцветна комбинация на купето. Версията, която предлага всичко.

Новият Nissan QQ Tekna + 3/4 отпред

ПОДПОМАГАНЕ НА ШОФИРАНЕТО

Високите технологии подават ръка

Интелигентната мобилност на Nissan [*] Ви кара да се чувствате по-уверени и свързани при всяко пътуване. Шофирате, разполагайки с пълната информация и дори получавате помощ, когато имате нужда от нея.

1/2 12.3” TFT ЕКРАН

С множество различни опции за персонализация 12,3-инчовото арматурно табло Ви позволява да приспособите дисплея към Вашия личен стил.

Nissan QQ детайлно интериорно табло

1/2 10.8’’ Head-Up дисплей на предното стъкло (HUD)

HUD дисплеите показват информация като знаци за ограничение на скоростта в зрителното поле на водача чрез проекция на изображение на предното стъкло.

Nissan QQ Head up дисплей

1/2 ProPILOT Assist с Navi-Link

Улеснява пътуването Ви до работа, като поддържа предварително зададена дистанция и Ви помага да останете центрирани в лентата си. С новата функция Navi-Link системата предвижда пътя напред и Ви помага да зададете правилната скорост.

Nissan QQ Propilote 2D илюстрация

1/2 Технологии за подпомагане на шофирането и безопасността

Пълен набор от технологии, които следят всичко около Вас.

Nissan QQ Интелигентна система за поддържане лентата на движение Опростено 3D

СВЪРЗАНОСТ

Свържете се със света около Вас

Вашият свят на една ръка разстояние - или на една гласова команда. Насладете се на свързаност без усилие, благодарение на усъвършенствана интеграция със смартфон и безжично зареждане.

1/2 СМАРТ УВЕДОМЛЕНИЯ

Получавайте уведомления, когато Вашето превозно средство напусне зададена географска граница, надвиши определена скорост и други.

Nissan QQ ръка подава телефон

1/2 БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Останете свързани и се възползвайте от удобството на безжичното зареждане, което е идеално за Вашия съвместим смартфон.

Безжично зареждане на Nissan QQ

1/2 ПОДОБРЕНИ КАРТИ И ТРАФИК НА ЖИВО

Qashqai Ви позволява да планирате маршрута си с помощта на карти TomTom® и непрекъснато се актуализира, за да Ви държи далеч от задръствания.

Интериорна конзола на Nissan QQ

АКСЕСОАРИ

Прегърнете личния си стил

Използвайте интелигентно автомобила си. Със своя иновативен дизайн, лайфстайл аксесоарите за Вашия Qashqai са идеални както за градски начин на живот, така и за семеен уикенд извън града.

1/2 Външен стил пакет Elegance

Добавете отличителен външен вид с изящни, хромирани елементи.

Nissan New QQ задна лайстна

1/2 Пакет теглене

Добавете емоция към семейното си приключение. Вземете със себе си ATV, каравана или лодка.

Nissan New QQ багажник “Easy fix”

1/2 Пакет Protection

Насладете се на допълнителен комфорт, като същевременно предпазвате интериора на Qashqai.

Nissan New QQ качествени стелки и двулицева стелка за багажник

Изберете най-подходяща за Вас версия

Сравнете различните нива тук и изберете това, което Ви подхожда най-добре.

1/2

Compare tabs

[1] Разширената функционалност за спиране/стартиране при движение по инерция е налична само във варианти с автоматична трансмисия

[2] Седалки с тапицерия от комбинация от кожа и PVC

[3] Не трябва да разчитате само на функциите, осигуряващи удобство на водача. Някои функции може да не работят при всички условия и обстоятелства. Има скоростни и други ограничения. За общите условия, уреждащи технологиите на Nissan, свържете се с местния дилър на Nissan или посетете www.nissan.XX/

[4] Удобната функция Head-up показва ключова информация на предното стъкло, която да четете, без да отклонявате вниманието си от пътя

[5] ProPILOT Assist се предлага в ограничена селекция от автомобили. ProPILOT Assist е усъвършенствана технология за подпомагане на водача, но не може да предотвратява сблъсъци. ProPILOT Assist е предназначена да се използва с „поглед към пътя и ръце на волана“ и само на пътища, където платната са разделени с мантинели. Водачът носи цялата отговорност да бъде нащрек, да шофира безопасно, да спазва ограниченията на скоростта, да кара с безопасна скорост, съобразена с пътната обстановка, и да запазва постоянен контрол върху автомобила.

[6] Amazon, Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филиали

[7] За да използват тази функция, клиентите трябва да се регистрират в Amazon/Google™ и да имат Wi-Fi или 4G връзка.

[8] За да използвате услугите NissanConnect, трябва да създадете потребителски профил в NissanConnect и да влезете в приложението с потребителското име и паролата си. За да използвате безплатното приложение Nissan Connect, трябва да имате смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с мобилни данни по съществуващ или отделен договор за мобилни услуги между Вас и мобилен оператор. Достъпът до всички услуги зависи от покритието на мобилната мрежа.

[9] Показаните аксесоари са стандартни и/или са налични като екстри само в определение класове. Може да се начисляват допълнителни разходи.

Показаните изображения и описания са с ориентировъчна цел. В някои случаи автомобилите на снимките имат технически характеристики, които не се предлагат в Обединеното кралство и не представляват конкретен модел, клас или оферта. Наличните функции зависят от версията и се предлагат стандартно или само като екстра (срещу допълнително заплащане).