Приложение Nissan

ПРИЛОЖЕНИЕ NISSAN

Сближава Ви
с Вашия Nissan,
дори когато сте далеч един от друг.

Сближава Ви
с Вашия Nissan,
дори когато сте далеч един от друг.

Сближава Ви
с Вашия Nissan,
дори когато сте далеч един от друг.

Открийте кое приложение на Nissan е подходящо за Вас.

Открийте кое приложение на Nissan е подходящо за Вас.

Открийте кое приложение на Nissan е подходящо за Вас.

NissanConnect Services

NissanConnect EV

Door-to-Door navigation

place holder

Кое приложение е подходящо за Вашия Nissan? ?

ПРОВЕРКА НА СЪВМЕСТИМОСТТА

ОТКРИЙТЕ НАШИТЕ СВЪРЗАНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

ОТКРИЙТЕ НАШИТЕ СВЪРЗАНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

ОТКРАЙТЕ НАШИТЕ СВЪРЗАНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Приложение NissanConnect

 

Приложението NissanConnect Services предефинира връзката Ви с Вашият автомобил като Ви позволява да се свържете с него и да го контролирате от телефона си.

Научете повече за приложението

Дистанционен контрол

Контролирайте голяма част от функциите на Вашият Nissan от разстояние още преди да се влезли в него или веднага след като го напуснете.

Функция за управление на заряда на батерията

Ако шофирате електрически автомобил трябва винаги да знаете какво се случва с нивото на батерията и да имате възможността да стартирате зареждането на Вашия Nissan EV дистанционно от телефона си.

Интелигентни сигнали

Може да получавате персонализирани известия за Вашата скорост и за зоната на шофиране директно на Вашият телефон.

Отчет за състояние на автомобила

Винаги бъдете наясно за състоянието на Вашият автомобил чрез оценки и сигнали за неизправност.Приложение NissanConnect EV


Управлявайте уникалните функции на Вашият електрически автомобил от смартфона си, зареждайте батерията или управлявайте  климатика, докато пътувате или сте у дома.

МОНИТОРИНГ НА БАТЕРИЯТА

Приложението следи постоянно нивото на батерията на Вашия електрически автомобил, за да бъдете сигурни, че той е винаги зареден и готов за тръгване или ако Ви се наложи направите неочаквано пътуване.

ДИСТАНЦИОННО ЗАРЕЖДАНЕ

Можете да започнете да зареждате Вашия електрически автомобич чрез приложението, когато Ви е удобно, или преди да започнете ново пътуване.

УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИМАТИКА

Контролирайте комфорта в автомобила си от комфорта на Вашия дом или офис. Предварително загрейте или охладете колата си, както желаете, когато желаете.

УПРАВЛЕНИЕ НА ОБХВАТ

Винаги знайте колко далеч можете да стигнете с данните за пробег, изпратени директно на Вашия смартфон.Приложение Door-to-Door Navigation 

Въведете дестинацията на Вашият смартфон и я изпратете до навигационната система на Вашият автомобил. При пристигане функцията Last Mile Navigation ще Ви насочи как да стигнете пеша до точния адрес.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТРАФИКА В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Предоставена от TomTom, тази услуга Ви позволява да знаете условията на трафика по Вашия маршрут в реално време и Ви помага да избягвате задръствания и произшествия, за да Ви отведе по-бързо до Вашата дестинация.

 

ВРАТА ДО ВРАТА

Знайте къде да отидете дори след като сте паркирали, като оставите приложението да Ви води до крайната Ви дестинация пеша.

БЪРЗО ТЪРСЕНЕ НА ДЕСТИНАЦИЯ

Автоматично получавайте предложения за заведения или интересни обекти веднага след като въведете първата буква или име в лентата за търсене.

GOOGLE STREET VIEW

Услугите на Google Maps са вече достъпни с най-новата версия на приложението за лесен достъп до сателит и изглед на улицата.Отговори на всички Ваши въпроси

Отговори на всички Ваши въпроси

All your questions answered

КАК ДА СЪЗДАМ ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОФИЛ ЧРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕТО NISSANCONNECT SERVICES?

КАК ДА АКТИВИРАМ УСЛУГИТЕ?

ТРЯБВА ЛИ ДА СЪМ В АВТОМОБИЛА, ЗА ДА АКТИВИРАМ ТЕЗИ УСЛУГИ?

КОЛКО ТРЯБВА ДА ЧАКАМ, ДОКАТО СЕ АКТИВИРАТ УСЛУГИТЕ?

КЪДЕ ДА ПОЛУЧА ПОМОЩ/ИНСТРУКЦИИ КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ УСЛУГИТЕ НА NISSANCONNECT?

КАК ДА РАЗБЕРА КОИ УСЛУГИ СА НАЛИЧНИ В МОЯ NISSAN?

За по-добро изживяване

За по-добро изживяване

Taking your experience further

Открийте нашите екрани за автомобили

 

Вижте коя комбинация от автомобил и приложение отговаря на Вашите нужди, като разгледате нашата гама от свързани Nissan автомобили.

Открийте нашите екрани за автомобили

Открийте нашите свързани автомобили

 

Вижте коя комбинация от автомобил и приложение отговаря на Вашите нужди, като разгледате нашата гама от свързани Nissan автомобили.

Разгледайте нашата гама

Функциите са достъпни в зависимост от версията, нивото или само като опция (срещу допълнително заплащане).


За да използвате услугите на NissanConnect, имате нужда от смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни от доставчик на мобилни услуги. Изтеглете безплатното приложение NissanConnect Services и създайте потребителско име и парола. Свържете вашия смартфон с Вашия автомобил, оборудван с NissanConnect Services, като влезете с Вашето потребителско име и парола. Всички услуги са предмет на покритие на мобилната мрежа. Използването на „In-Car WiFI” става възможно чрез интегрирана безжична интернет връзка. Пакетите с данни се получават чрез нашия роуминг партньор [Orange или свързан местен доставчик] и в съответствие с техните правила и условия. „In-Car WiFi“ се предлага срещу допълнително заплащане при абонамент и ще бъде наличен в началото на 2020 г. За допълнителна информация, моля, свържете се с местния дилър на Nissan.