Започнете вашата революция

NISSAN JUKE, купе-кросоувърът

Дизайн

Купе-кросоувърът

Остри линии, драматични светлини, интригуващи дизайнерски акценти, 19" алуминиеви джанти и отличителен плаващ покрив. Новият дизайн на Nissan JUKE е смел и аеродинамичен.

Nissan Juke 7/8 front static image next to urban modern building

Размери и универсалност

Адаптивен толкова, колкото сте и Вие

По-голям и по-просторен от предишния модел и с още повече товарно пространство, Nissan Juke е готов да побере всичко, което ви е необходимо.

Nissan Juke rear city driving shot

Мощност

Ускорете пулса си

Настанете се в обгръщащите, спортни седалки, хванете D-образния волан и се пригответе да усетите тръпката. Отзивчивия двигател с турбокомпресор осигурява увеличаване на мощността чрез светкавично бърза DCT трансмисия. Прецизното, пъргаво окачване се възползва напълно от здравото, твърдо шаси. Пътуване, което е колкото уверено, толкова и вълнуващо.

Всички нива JUKE - Намерете своя перфектен компактен SUV

Кликнете тук, за да сравните различните нива и да намерите това, което Ви подхожда най-добре.

1/2

Nissan JUKE: Начин на живот

Асистирано шофиране

Движете се умно

Интелигентната мобилност от Nissan Ви дава изцяло нов начин за придвижване. В Nissan Juke ще шофирате с повече увереност и повече връзка със света около Вас.

1/2 PROPILOT Assist

ProPILOT Assist Ви помага да останете центрирани в лентата си по права линия и дори прi леки завои.

Nissan Juke rear running shot on city highway

1/2 Интелигентно аварийно спиране

Тази усъвършенствана функция за подпомагане на водача следи Вашата скорост и разстоянието между Вас и колата отпред и може да ви уведоми, ако трябва да намалите.

Nissan Juke 3/4 front static shot with city background

1/2 Интегрирана система за 360 градусов обзор

С наличната система за 360 градусов обзор можете да избирате от близки планове на разделен екран на изглед отпред, отзад и отстрани на бордюра.

Nissan Juke Intelligent around view monitor screen

Свързаност

Винаги свързани със света около Вас

Интелигентната интеграция на Nissan ви поддържа в синхрон със света около Вас.

1/2 Безпроблемно свързване

Apple CarPlay™ или Android Auto™ интегрират Вашия смартфон към вашето шофиране – за по-лесно и безопасно пътуване. Вашият Nissan JUKE може дори да действа като Wi-Fi гореща точка, което Ви позволява да се свързвате с множество устройства.

Nissan Juke NissanConnect screen

1/2 УСЛУГИ NISSANCONNECT

NissanConnect Ви дава много възможности с лесното за използваме приложение. Вашето приложение ще Ви каже къде е паркирана колата Ви, колко км можете да направите с оставащото гориво.

Nissan Juke static 7/8 front view with city background and smart phone

Аксесоари

Преминете отвъд автомобила

Nissan JUKE е едно от най-уникалните превозни средства на пътя. И това го прави чудесно място за създаване на нещо наистина специално. Комбинирайте избора си от аксесоари и ще имате превозно средство, което идеално отговаря на Вашите нужди и също така е визуално зашеметяващо.

1/2 Двулицева стелка за багажник

Перфектно пригодена за Вашия JUKE, за да осигури бързо и лесно монтиране с оптимален комфорт и защита

Nissan Juke reversible trunkliner

1/2 Багажник за велосипеди

Капацитет до 3 велосипеда. Размери на колелата - до 3’ пасват /36"/91 см Максимално тегло на велосипеда - до 20 кг Включени са T-track адаптери (20x20 mm) и ключалки

Nissan Juke Roof Mounted bike carrier

1/2 Осветени прагове

Включват се автоматично при отварянето на вратата, за да предложат стилно осветление, при посрещането Ви на борда на Вашия JUKE.

Nissan Juke Illuminated entry guard

Открийте версията, която ви подхожда най-добре

Кликнете тук, за да сравните различните нива и да намерите това, което Ви подхожда най-добре.

1/2

Nissan JUKE: Начин на живот

[1] 19’’ алуминиеви джанти са опционални.

[2] Не трябва да разчитате само на функциите за удобство на водача. Някои функции може да не работят при всички условия и обстоятелства. Прилагат се ограничение на скоростта и други ограничения. За правила и условия, свързани с технологиите на Nissan, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan или посетете www.nissan.bg

[3] ProPILOT Assist се предлага за ограничен брой превозни средства и само при автоматични трансмиии. ProPILOT Assist е усъвършенствана технология за подпомагане на водача, но не предотвратява сблъсъци. ProPILOT Assist е система тип „очи на пътя / ръце върху волана“ и е предназначена само за магистрали (път, разделен с мантинели). Navi-Link поддържа разпознаване на пътни знаци, но може да не засече и прочете всички пътни знаци при всякакви условия. Шофьорът трябва да наблюдава всички пътни знаци и да спазва правилата за движение. Отговорност на водача е да бъде нащрек, да шофира безопасно и да може да поеме контрола над автомобила по всяко време. За повече подробности моля, прочетете ръководството за употреба.

[4] За да използвате услугите NissanConnect, трябва да създадете потребителски профил в NissanConnect и да влезете в приложението с потребителското име и паролата си. За да използвате безплатното приложение Nissan Connect, трябва да имате смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с мобилни данни по съществуващ или отделен договор за мобилни услуги между Вас и мобилен оператор. Достъпът до всички услуги зависи от покритието на мобилната мрежа.
[5] Apple CarPlay и Android Auto се предлагат безплатно в зависимост от модела и/или нивото. За повече информация, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan.

[6] Безплатни услуги (Nissan в Google Assistant, Driving History & Analysis, Nissan Help & Assistance, Breakdown Assistance, Vehicle Health, Battery Manager – само за електрически превозни средства) се предлагат безплатно за период от 7 години, в зависимост от модела и/или оценка. За повече информация, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan.

[7] Показаните аксесоари са стандартни и/или са налични като екстри само в определение класове. Може да се начисляват допълнителни разходи. 

[8]Свързването на мобилен телефон за използване на NissanConnect трябва да се извършва само когато автомобилът е паркиран безопасно. Използването на системата винаги трябва да бъде в съответствие с правилата за движение. Шофьорите трябва да използват системата само когато е безопасно. Потребителите трябва да са наясно, че технологията за свободни ръце може да отклони вниманието от пътя, което би могло да повлияе на контрола върху превозното средство.

Показаните изображения и описания са с илюстративна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства извън България клас или оферта. Показаните функции може да не са налични, да не се предлагат стандартно или да се предлагат само допълнително (срещу допълнително заплащане).