[1] 19’’ алуминиеви джанти са опционални.

[2] Не трябва да разчитате само на функциите за удобство на водача. Някои функции може да не работят при всички условия и обстоятелства. Прилагат се ограничение на скоростта и други ограничения. За правила и условия, свързани с технологиите на Nissan, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan или посетете www.nissan.bg

[3] ProPILOT Assist се предлага за ограничен брой превозни средства и само при автоматични трансмиии. ProPILOT Assist е усъвършенствана технология за подпомагане на водача, но не предотвратява сблъсъци. ProPILOT Assist е система тип „очи на пътя / ръце върху волана“ и е предназначена само за магистрали (път, разделен с мантинели). Navi-Link поддържа разпознаване на пътни знаци, но може да не засече и прочете всички пътни знаци при всякакви условия. Шофьорът трябва да наблюдава всички пътни знаци и да спазва правилата за движение. Отговорност на водача е да бъде нащрек, да шофира безопасно и да може да поеме контрола над автомобила по всяко време. За повече подробности моля, прочетете ръководството за употреба.

[4] За да използвате услугите NissanConnect, трябва да създадете потребителски профил в NissanConnect и да влезете в приложението с потребителското име и паролата си. За да използвате безплатното приложение Nissan Connect, трябва да имате смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с мобилни данни по съществуващ или отделен договор за мобилни услуги между Вас и мобилен оператор. Достъпът до всички услуги зависи от покритието на мобилната мрежа.
[5] Apple CarPlay и Android Auto се предлагат безплатно в зависимост от модела и/или нивото. За повече информация, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan.

[6] Безплатни услуги (Nissan в Google Assistant, Driving History & Analysis, Nissan Help & Assistance, Breakdown Assistance, Vehicle Health, Battery Manager – само за електрически превозни средства) се предлагат безплатно за период от 7 години, в зависимост от модела и/или оценка. За повече информация, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan.

[7] Показаните аксесоари са стандартни и/или са налични като екстри само в определение класове. Може да се начисляват допълнителни разходи. 

[8]Свързването на мобилен телефон за използване на NissanConnect трябва да се извършва само когато автомобилът е паркиран безопасно. Използването на системата винаги трябва да бъде в съответствие с правилата за движение. Шофьорите трябва да използват системата само когато е безопасно. Потребителите трябва да са наясно, че технологията за свободни ръце може да отклони вниманието от пътя, което би могло да повлияе на контрола върху превозното средство.

Показаните изображения и описания са с илюстративна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства извън България клас или оферта. Показаните функции може да не са налични, да не се предлагат стандартно или да се предлагат само допълнително (срещу допълнително заплащане).