Технологии за безопасност и подпомагане на шофира

Технология, която прави всяко шофиране по-интелигентно, по-лесно и може да се намеси, за да Ви предпази.

Насладете се на шофирането с ProPILOT Assist с Navi-link

ProPILOT Assist с Navi-Link

Сега можете да шофирате с по-малко стрес и повече спокойствие. ProPILOT Assist [2] с Navi-link не само Ви помага да поддържате предварително зададени скорост и разстояние, но и Ви държи в центъра на лента на движение. Чрез вградените карти TomTom®, автомобилът е подготвена за навлизане в завои, кръстовища, тангенти, кръгови движения и се адаптира спрямо тях за по-плавно пътуване. Може дори да регулира скоростта въз основа на пътните знаци.

Nissan QQ Propilote  2D илюстрация

Сега можете да шофирате с по-малко стрес и повече спокойствие. ProPILOT Assist [2] с Navi-link не само Ви помага да поддържате предварително зададено разстояние и Ви центрира във Вашата лента, но и използва вградените карти TomTom®, така че системата е подготвена за завои, кръстовища, тангенти, кръгови кръстовища и се адаптира спрямо тях за по-плавно пътуване. Може дори да регулира скоростта въз основа на пътните знаци.

Не трябва да разчитате само на функциите за удобство на водача. Някои функции може да не работят при всички условия и обстоятелства. Прилагат се ограничение на скоростта и други ограничения. За правила и условия, свързани с технологиите на Nissan, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan или посетете www.nissan.bg

ProPILOT Assist се предлага за ограничен брой превозни средства и само при автоматични трансмиии. ProPILOT Assist е усъвършенствана технология за подпомагане на водача, но не предотвратява сблъсъци. ProPILOT Assist е система тип „очи на пътя / ръце върху волана“ и е предназначена само за магистрали (път, разделен с мантинели). Navi-Link поддържа разпознаване на пътни знаци, но може да не засече и прочете всички пътни знаци при всякакви условия. Шофьорът трябва да наблюдава всички пътни знаци и да спазва правилата за движение. Отговорност на водача е да бъде нащрек, да шофира безопасно и да може да поеме контрола над автомобила по всяко време. За повече подробности моля, прочетете ръководството за употреба.

Head-up модулът е удобна функция, която показва ключова информация на предното стъкло, така че да можете да я виждате, като същевременно не отклонявате вниманието си от пътя

[4]Наличните функции са в зависимост от версията, стандартно или само като опция (срещу допълнително заплащане)

Системата не открива малки обекти под бронята и може да не засече обекти в близост до бронята или на земята

Показаните изображения и описания са с илюстративна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства извън България клас или оферта. Показаните функции може да не са налични, да не се предлагат стандартно или да се предлагат само допълнително (срещу допълнително заплащане).