[1] Седалки от естествена и изкуствена кожа.

[2] ProPILOT се предлага за ограничен брой превозни средства. ProPILOT е усъвършенствана технология за подпомагане на водача, но не предотвратява сблъсъци. ProPILOT е система тип „очи на пътя / ръце върху волана“ и е предназначена само за магистрали (път, разделен с мантинели). Отговорност на водача е да бъде нащрек, да шофира безопасно и да може да поеме контрола над автомобила по всяко време.

[3] Не трябва да разчитате само на функциите за удобство на водача. Някои функции може да не работят при всички условия и обстоятелства. Прилагат се ограничение на скоростта и други ограничения. За правила и условия, свързани с технологиите на Nissan, моля, свържете се с Вашия дилър на Nissan или посетете www.nissan.XX/

[4] За да използвате услугите на NissanConnect, имате нужда от потребителски акаунт. Трябва да се регистрирате и да влезете в NissanConnect с Вашето потребителско име и парола. За да използвате безплатното приложение Nissan Connect, Ви е необходим смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за пренос на данни със съществуващ или отделен договор за мобилен телефон между Вас и Вашия мобилен оператор. Всички услуги са предмет на покритие на мобилната мрежа.

[5] e-POWER ще се предлага от пролетта на 2022 г.  

[6] Клиентите имат нужда от Amazon/ Google™ акаунт, за да използват тази функция. Amazon, Alexa и всички свързани с тях марки са запазени марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.


Показаните изображения и описания са с илюстративна цел. В някои случаи снимките са на превозни средства извън България и не изобразяват конкретен модел, клас или оферта. Показаните функции може да не са налични, да не се предлагат стандартно или да се предлагат само допълнително (срещу допълнително заплащане).